onsdag 14. november 2012

¡Sorpresa!


På lørdag hadde vi et månedlig møte hos lokalrepresentanten vår Paola. Det én av oss ikke visste var at vi etterpå skulle ha en bursdagsfeiring!
Her er alle sammen samlet på møtet:
Ljuba (Italia), Anna/Ani (Norge), Sarah (Tyskland), Chase (Canada), Paola (lokalrep.), Anna (Sveits), Hannah (Tyskland), meg og Kira (Tysklad)
Hannah er en tysk utvekslingsstudent som bor hos Paola og hun hadde bursdag forrige tirsdag. Da møtet var over gikk alle sammen ut, sa farvel og slikt, mens Anna tok med Hannah hjem hos seg (mange som bor veldig nære hverandre) for å ordne noen ting. Imens skyndte vi andre oss tilbake hos Paola og gjorde klar mat, pyntet og tok i mot to nye gjester, Chases vertsbror Pedro og Fabien, en kanadisk utvekslingsstudent som er her med en annen organisasjon. Til slutt hadde vi et bord proppet med masse godt:
Bildet er tatt fra Kiras facebook
Da Hannah kom inn i stua ropte alle sammen ut: ¡Sorpresa! og man kunne se hvor overrasket og glad hun ble med én gang. Dette er definitivt noe jeg har lyst til å bli med på igjen.
Pedro, Chase og Fabien
bursdagsbarnet! (fra Kiras facebook)
Denne slår oreokake!


Sarah, Ani, Ljuba og Hannah
Chase, Fabien og Pedro (tatt fra Kiras facebook)
Ljuba og Hannah

1 kommentar:

  1. Hei helena , trivelig å sjå kolles du har det. Savne dæ og glede oss t å træff dæ igjen men vi sjer du har det bra. Håpe du fortsatt får mange fine opplevelsa resten tå skoleåret.Glad i dæ .

    SvarSlett

Takk for kommentaren!