torsdag 8. september 2011

Hei og hå!

Jeg heter altså Helena og drar på utveksling til Spania neste år. De siste dagene har gått med på å stresse med den elektroniske søknaden til into, siden jeg var ganske treg med det i starten (man tror man har god tid.) Det er nemlig litt styr med å blant annet skrive ut papirer som skal leveres til en lege eller lærer, som deretter skal scannes, osv... Hvis noen ønsker det, så kan jeg skrive litt om søknadsprossessen i et senere innlegg.

Jeg kommer til å begynne å blogge for fullt i oktober, da jeg ikke har noe ordentlig kamera og rutte med ennå - jeg vet så utmerket godt hvor kjedelig det er å lese en blogg uten bilder.  Jeg ønsker meg penger til bursdagen min så jeg kan få kjøpt et lite, digitalt speilreflekskamera - bedre enn å snike rundt med et digert kamera i Spanias gater, tenker jeg.

Bildet til venstre er forresten litt for gammelt, egentlig (jeg skal få ordnet en litt "nyere" versjon av meg.)

- Blogges

1 kommentar:

  1. Heei Helena!

    Først vil jeg bare si at jeg er veldig fornøyd med Into! Har ikke noe negativt å si om dem så langt.

    Jeg har det veldig bra ja, og spansken går overraskende bra! Jeg hadde på forhånd trudd at jeg nesten ikke kom til å forstå noenting, men jeg forstår mesteparten! Hvis jeg ikke forstår noe, så gjentar folk det eller sier det på andre måter :) Selvfølgelig er det ganske vanskelig å prate. Jeg får liksom ikke sagt alt jeg ønsker å si. Men det blir nok bedre etterhvert :D Det er bare å spørre hvis du har flere spørsmål! :)

    SvarSlett

Takk for kommentaren!