tirsdag 13. september 2011

Jeg fant, jeg fant!

Ting som mobiler, pengbøker, viktige ark og lignende har en tendes til å få ben å løpe på. De to siste dagene har jeg lett huset rundt etter karakterboka mi, av alle ting... Jeg trenger nemlig karakterutskrifter fra niende og tiende, men den gamle skolen min hadde ikke mulighet til å gi meg dette. Dermed fant jeg ut at å få tatt gyldig kopi (som man får tatt på offentlige kontorer) av karakterboka var en god idé. Men det var et problem - hvor i huleste var den?

Jeg regnet med jeg ville finne den så snart jeg beynte å lete, men jeg tok feil. Jeg begynte å få panikk i dag, eller - jeg holdt på å gi opp. Men, så tenkte jeg å se gjennom aviskorga en siste gang. Og gjett hva som lå flastklemt mellom to ukeblad?! Min kjære, snille, søte karakterbok! Trodde aldri jeg skulle bli så glad for å se den.

Ha ha, så nå er jeg rimelig lettet og fornøyd med meg selv. Lillebroren min så nokså rart på meg der jeg spratt rundt i stua med boka i hånda. Jau, jau, noen ganger blir man bare "litt" glad, ikke sant?


 (slenger med et bilde av en Magnolia Vanilla Cupcake bare for å være ekkel.)

Men som sagt i forrige innlegg - jeg har ikke ordentlig kamera ennå.


2 kommentarer:

  1. Supert at du fant boka ^^
    Slem du er som "slenger" med et bilde av cupcake..

    SvarSlett
  2. Hei! jeg skal også kanskje til spania med into til neste år. Er bare å sende inn påmelding. Men tørr ikke riktig!
    jorunnbjo3@hotmail.no ... hvis du vil oppmuntre meg til å sende inn. hehe

    SvarSlett

Takk for kommentaren!