tirsdag 4. september 2012

Albóndigas og amerikanske pannekaker!

I dag var jeg med vertsmor til universitetet hvor den eldste vertssøsteren min går. Universitetet betaler for studieåret hennes i England og vertsmor hadde noen spørsmål angående dette, så vidt jeg kunne forstå. Etterpå plukket vi opp Patricia, v. søster, på skolen (IES Pedro Soto De Rojas). Hun hadde tatt en eksamen, men skolen begynner ikke før 17. september. Så fikk jeg kjøpt noen ting på The Body Shop og Patricia kjøpte noen jeans.

Fikk også smake Albóndigas i dag, noen slags kjøttboller i tomatsaus. Nam!

Litt senere lagde jeg og Patricia amerikanske pannekaker. De er mindre enn det jeg er vant til og vi hadde på krem og karamellsaus. Det var veldig godt! Jeg fortalte hvordan man lager pannekaker i Norge og hun sa at jeg kunne lage dem på den måten en gang, hehe. Altså med blåbærsyltetøy og bacon!

Fikk også besøk av Paola i dag, den lokale kontaktpersonen min, og neste uke skal jeg og de andre utvekslingsstudentene med into i Granada kommer til henne og ha et lite spanskkurs.

I kveld var jeg med Patricia og kjæresten ute i Granada. Vi kjøpte noe småtteri på butikken; kjeks og noe å drikke. Vi møtte også på noen venner av kjæresten til Patricia og de virket da hyggelige, hehe.

I morgen reiser vi forresten til Huelva, en "liten" by ved kysten ikke så veldig langt unna Portugal. Der er det visst noen herlige strender! Bikinien havnet altså i bagen... Vi blir der i fire dager, og tviler på at det blir noen blogging der, men kommer nok til å ta masse bilder som dere kan få se når vi er kommet tilbake til Granada.

Natta!

6 kommentarer:

  1. Glede mæ t å sjå bilda fra Huelva :-) Lure litt på d blåbærsyltetøyet, trur itj æ sende d i posten ;-) D bli væl blåbær-tur i Sierra Nevada da :-)) Klæm

    SvarSlett
  2. Vi og spist Amerikanske pannekaker i dag : o ferr et sammentreff! Høres ut som du har det bærre bra, og det e... bra : D skype så fort vi får tia :DDDD

    SvarSlett

Takk for kommentaren!