søndag 16. september 2012

Bacalao, saft og 'spansklekser'

I går skulle jeg egentlig dra til Granada for å shoppe litt, men alle butikkene var stengt på grunn av fiesta, så jeg var en kort tur innom et shoppingsenter i La Zubia. Fikk en halvtime på meg og var bare innom den ene butikken, Mango, skjønt jeg er i alle fall fornøyd med det jeg rakk å kjøpe:Lunsjen i går besto av bacalao (som jeg fant ut at er 'torsk' og alle måtene man kan lage torsk på, i motsetning til i Norge hvor noen lager en rett med torsk som heter 'bacalao'), pimientos (paprika) og brød (og det var faktisk litt grovt!!)

Nei, jeg satt ikke alene og spiste, men vertsmor insisterte på å ta et bilde av meg sammen med maten istedenfor at jeg bare skulle ta bilde av maten slik jeg tenkte, haha.

Dette er visst veldig enkelt å lage. Man steker minipaprikaen i olivenolje i ca. 5 minutter, så legger man paprikaene på serveringsfatet eller hva man enn bruker og strør litt salt på, nam!

 Jup, det var godt.


Dette har kallenavnet 'barnevin' og er selvfølgelig uten alkohol. 
Jeg mistenker at det er det samme som saft, for det smaker sånn...

Og ett bilde fra i dag da jeg satt og gjorde 'spansklekser'. Gikk etter hvert inn fordi det var så varmt...

Nå skal jeg straks bli med Patricia til et basseng der Moises, kjæresten hennes bor. Har lengtet litt etter en dukkert, så det ser jeg virkelig fram til!

2 kommentarer:

  1. Håper du lære å lage maten og at du ikke bare tar bilder av den. :-) for jeg håper du lager noe til oss en gang. :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, spurte jo om de paprikaene og var med og lagde mat en annen dag her, pesto! Vertsmor har sagt hun skal lære meg mer! :)

      Slett

Takk for kommentaren!