fredag 21. september 2012

I går og i dag

I går og i dag har vært et par fine dager, skjønt ganske travle. Det går helt fint på skolen, får snakket med litt forskjellig folk, både på spansk og engelsk, og jeg tror jeg har funnet noen jenter jeg kommer til å være en del sammen fremover. Jeg skal skrive et litt lengre innlegg om skolehverdagen i løpet av helga.


Etter skolen har jeg, i går og i dag, hatt spanskkurs, men istedenfor å dra fra Granada til La Zubia (hvor jeg bor) for å spise lunsj og deretter til Albaicin på den andre siden av Granada, har jeg nå dratt rett hos Paola, lokalrepresentanten (som altså har undervisningen) etter skolen. En av utvekslingsstudentene her i Granada, ei jente fra Tyskland bor forresten hos henne. 

Albaicin er et veldig fint sted, men i dag fikk jeg bare tatt bilder av en gate, mens jeg gikk til bussen. Tenker å ta et bilde av solnedgangen og Albaicin fra verandaen til Paola neste gang, siden hun egentlig bor litt over selve Albaicin.
Og ja, det er veldig varmt her, i alle fall på dagen! Og en dag her ble jeg ganske sjokkert over noen vanndråper ovenifra... tror ikke jeg var den eneste som ble overrasket. Er meldt 32 grader i morgen.

4 kommentarer:

 1. Hei , vi er glad for at du deler opplevelsene med oss . Misunner deg sola , var 2 grader her da vi sto opp . Kjempe glad i deg .

  SvarSlett
 2. Høres ut som om du greier deg fint. Må si at jeg misunner deg de gode sommertemperaturene. Her er det ordentlig høst. Vi har hatt masse regn, og temperaturen kryper ned mot null enkelte netter. Tror jeg skal bli trekkfugl i mitt neste liv... ;D Artig å lese bloggen din, Helena! Du er flink til å skrive, og vi følger med. Onkel Ola hilser. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda, jeg har det fint! :) Så fint dere følger med! :)
   Hils tilbake! Klem :)

   Slett

Takk for kommentaren!